► Промотивен рекламен материјал ► Ѕиден часовник СИЛВИ
 

СИЛВИ

ОПИС

Ѕиден часовник со тик ток систем. Без вклучена АА батерија. Со можност за брендирање.

ЦЕНА:

350 ден. + ддв

МЕНИ