ДРЖАЧ ЗА ТАШНА

Шифра: 400021

ОПИС

Метален држач за ташна со магнет.

ЦЕНА:

72 ден.+ддв.

ВИД НА ПЕЧАТ

FULL колор печат 

UV ЛАК - дополнителна опција

УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ