Лампа BRAJT

ОПИС

USB LED лампа со флексибилно PVC тело.

БОЈА

Бела.

ЦЕНА: Сет

70 ден. + ддв

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат

UV ЛАК - дополнителна опција

Парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ