MOUSE PAD

ОПИС

Бела подлога за маус. Со можност за печатење на целата површина.

ЦЕНА:

64 ден.+ддв.

ВИД НА ПЕЧАТ

FULL колор печат 

UV ЛАК - дополнителна опција

УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ