ID КАРТИЦИ

Нека Вашите запослени бидат прпознатливи и по единствената ID картица со логото и боите на Вашата фирма.

ДИМЕНЗИЈА

86мм х 54мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак. УВ лакот може да биде мат или сјај.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЊЕ

ИД картиците може додатно да се персонализираат: со додавање на сериски броеви, Бар код, име и презиме.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ