Промотивен рекламен материјал  ► Премиум визит карти
 

ПРЕМИУМ Визит Карти

Оставете впечаток кај вашите клиенти уште од самото давање на визит картата и бидете сигурни дека истата ќе ја зачуваат на долг период.

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МАТЕРИЈАЛ

Кунздрук 350гр. 

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор едностран или двостран

UV ЛАК - мат или сјај

Едностран или двостран парцијален лак. 

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ