► Промотивен рекламен материјал   ► PVC Картици за попуст
 

PVC КАРТИЦИ за ПОПУСТ

Главна цел на картиците за попуст е привлекување на нови клиенти и задржување на старите.

ДИМЕНЗИЈА

86мм х 54мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)
Печат во една боја (едностран или двостран)

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак. УВ лакот може да биде мат или сјај.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЊЕ

Картиците за попуст може додатно да се персонализираат: со додавање на сериски броеви, Бар код, име и презиме.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ