► Промотивен рекламен материјал   ► PVC Транспарентни визит карти
 

PVC ТРАНСПАРЕНТНИ
ВИЗИТ КАРТИ

Оставете впечаток кај вашите клиенти уште од самото давање на визит картата и бидете сигурни дека истата ќе ја зачуваат на долг период.

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 
Мат или сјајна картица.

ВИД НА ПЕЧАТ

Едностран колор печат.

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран.
Целосено покривање или парцијалено.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ