► Промотивен рекламен материјал   ► PVC Преимиум визит карти
 

PVC ПРЕМИУМ визит карти

Оставете впечаток кај вашите клиенти уште од самото давање на визит картата и бидете сигурни дека истата ќе ја зачуваат на долг период.

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 
Боја: по избор

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)
Себро печат (едностран или двостран)
Злато печат (едностран или двостран)

UV ЛАК - мат или сјај

Едностран или двостран парцијален лак. Издигнување на делови од текстот, шарата или логото до 1мм од површината на визит картата.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ