► Промотивен рекламен материјал   ► PVC Визит карти
 

PVC Визит Карти

Белите PVC визит карти поради белата основа дозволуваат печатење во целосен колорит со можност за додавање на делови со УВ лак.
Истите може да се печатат и со сребрена или златна  боја.

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 
Боја: бела

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)
Злато печат (едностран или двостран)
Сребро печат (едностран или двостран)

Печат во една боја (едностран или двостран)
Секоја комбинација е во можност.

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак. 
Мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ