► Промотивен рекламен материјал   ► PVC Сребрени визит карти
 

PVC СРЕБРЕНИ Визит Карти

Оставете впечаток кај вашите клиенти уште од самото давање на визит картата и бидете сигурни дека истата ќе ја зачуваат на долг период.

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МАТЕРИЈАЛ

PVC - Дебелина од 0,35мик. до 0,75 мик. 
Боја: сребрена

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)
Сребро печат (едностран или двостран)
Печат во една боја (едностран или двостран)
Секоја комбинација е во можност.

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак. 

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ