Powerbank STARK

ОПИС

Пластична помошна батерија со микро USB кабел, со капацитет од 2200 mAh

ЦЕНА: Мини вентилатор

320 ден. + ддв

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печатење еднострано или двострано

UV ЛАК - дополнителна опција

Парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ