Слушалки KONEKT

ОПИС

Слушалки со 3.5 mm аудио приклучок и три пара гумички, во пластична опаковка погодна за UV печатење.

БОЈА

Црвена, зелена, сина, бела и црна.

ЦЕНА:

70 ден. + ддв

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печатење

UV ЛАК - дополнителна опција

Парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ