Слушалки

ОПИС

Слушалки во пластична кутија, со аудио џек од 3,5 mm и два пара резервни гумички.
Пластичната опаковка е идеална за UV печатење во сите бои.

Димензија: 
70×20×70 mm

ЦЕНА:

ВИД НА ПЕЧАТ

FULL колор печат 

UV ЛАК - дополнителна опција

УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ