Tорба RODA

ОПИС

Биоразградлива торба од полипропилен.

ДИМЕНЗИЈА:

37 х 41 cm; димензија на рачки: 60 cm

ЦЕНА:

25 ден. + ддв

БОЈА:

По избор.

ПЕЧАТ:

сито или пресликач

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

100

МЕНИ