► Промотивен рекламен материјал ► USB Мемори картици
 

USB Мемориски Картици

Совршен подарок со можност за целосно брендирање со лого или слика од Ваши продукт.

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МЕМОРИЈА

8GB; 16GB; 32GB

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран)

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ