USB KLASIK

Совршен подарок со можност за целосно брендирање со лого или Ваш производ.

ОПИС

USB меморија во пластично куќиште со класичен конектор.

БОЈА

Бела

ЦЕНА: Прашај

Прашај

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран).

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ