USB NUGI

ОПИС

USB меморија во метално куќиште со пластичен дел од 16GB.

БОЈА

Сребрена, темно сина, црвена и црна.

ЦЕНА:

Прашај

ВИД НА ПЕЧАТ

Колор печат (едностран или двостран).

UV ЛАК - дополнителна опција

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ