ПЕЧАТИМЕ КОЛИЧИНИ од 1 па НАГОРЕ!

OФСЕТ печат

ОФСЕТ печатењето е погодно за изработка на промотивен материјал во поголеми количини. Квалитетот на боите е идеален и постои можност за печатење на златна и сребрена боја, 

ДИГИТАЛЕН печат

Дигиталното печатење е погодно за ПОМАЛИ количини во колор или црна бела варијанта.
Предност е во тоа што тиражите можат да бидат мали, почнувајќи од еден па нагоре. Роковите за изработка се КРАТКИ.
После потврдата за печатење, клиентот може да го добие отпечатениот материјал во времетраење од 10 минути до 24 часа.
Што би се кажало "ми треба за вчера"

ДИГИТАЛЕН UV печат

Дигиталниот УВ печат е погоден за печатење на пенкала, запалки, нотеси, УСБ картици, УСБ стикови, плексиглас, ПВЦ картици, стакло, дрво.
Цената за печатењето е иста како и кај сито печатот. Разлика е во тоа што тука добивате целосен колоритет.
Колоритетот нема ограничување а со нанесување на УВ лак сјај или мат лак изгледот на промотивниот материјал станува совршен.
Печатиме на секаков вид на предмети со висина до 15см и тежина до 5кг.
 

Дизајн и припрема

Нашите креативни решенијаза Вашите промотивни материјали ќе допринесат тие да се истакнат во однос на големиот број кој може да се видат на пазарот.
Ние ќе посветиме еднакво внимание и ќе ви понудиме нешто специјално, независно од тоа дали ви се потребни визит карти, флаери, меморандуми, каталози или целосен промотивен материјал.

ПОНЕКОГАШ ПЕЧАТИМЕ И ЗА ВЧЕРА!

Што нудиме

Квалитетна услуга, брзи решенија, ниски цени

Брза изработка,  но не на штета на квалитетот. Свесни сме дека Ви се брза да го добиете потребниот материјал, па поради тоа сме специјализирани за исполнување на рокови познати како "за вчера".

Навремена изработка


Достава директно на Вашата адреса

Нашите услуги можете да ги порачате без оглед на Вашата локација.
Робата ја испорачуваме директно на Ваша адреса.