Печатење роковник
44 PRINT 

ОПИС

Роковник B5 формат 17,6 х 25 cm
Корицата е погодна за UV печат.

Книжниот блок е без датуми и е погоден за пишување на разни белешки.Се печати на бела офсетна хартија 80 g/m2  со вкупно 224 страници.

Првата страница е предвидена за лични информации додека сите останати страници се предвидени за белешки.

БОЈА

Тегет, сив и плав

ЦЕНА:

265 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ