Печатење роковник
AMBASADOR B5

ОПИС

Корицата со затворач на навлекување од PU материјал е погодна за UV печат и сув жиг. Металниот дел на затворачот е погоден за брендирање со гравура. Со обли агли.

Книжниот блок е без датуми и е погоден за пишување на разни белешки. Се печати на шамоа 80 g/m2 со вкупно 240 страници. Првата страница е предвидена за лични информации додека сите останати страници се предвидени за белешки.


Димензија: 
В5 17,6 х 25см

БОЈА

Тегет

ЦЕНА:

490 ден. + ДДВ (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ