► Промотивен рекламен материјал ► Анти-стрес топчe NOSTRES
 

Печатење анти стрес топчиња NOSTRES

OПИС:

Анти - стрес топче.
Димензија: Ø6.3 cm

ЦЕНА:

70 ден. + ддв (без печатење)

ЦЕНА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ:

Побарајте понуда.

БОЈА:

По избор.

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ