БЕЏОВИ

ОПИС

Печатење лого или слика на беџови.

ЦЕНА:

35 ден. + ддв (со вклучено печатење)

ДИМЕНЗИЈА:

дијаметар 59mm

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

50

МЕНИ