Печатење нотеси
BLANK A5

ОПИС

Бел нотес со тврда корица, еластична лента преку корицата, еластичен држач за пенкало и обоени рабови на краевите на листовите во бојата на ластикот.

Корицата е погодна за UV печатење во сите бои.
Книжен блок, 80гр. хартија со линии за белешки, 192 страни.

Димензија: 
14 х 21,5см

БОЈА

црвена и зелена

ЦЕНА:

230 ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ