Сите блог статии

Предности на рол-банерите за промоција на Вашиот бренд

Во денешно време, од суштинско значење е за секој бизнис да ги искористи најдобрите маркетинг техники за реклама на сопствениот бренд и да го привлече вниманието на клиентите. Додека, дигиталниот маркетинг е одличен начин за привлекување внимание, не смееме да заборавиме дека и традиционалниот маркетинг си има свои предности.

Прочитај повеќе

9 најчести печатени маркетинг грешки и како да ги избегнете

Кога започнувате нов бизнис треба да размислете за инвестирање во маркетинг. Од визит-карти до брошури, од постери до постови на социјални медиуми, важно е да се искористат сите опции кои се на располагање. Додека, најголемиот фокус е на дигиталниот маркетинг, сепак кампањите со печатен маркетинг се сè уште ефективни...

Прочитај повеќе

Која е разликата помеѓу офсет и дигиталното печатење

За многумина разликата помеѓу дигитално и офсет печатење е тоа што дигиталното печатење е подобро за помал број примероци, додека офсет ако печатите голем број примероци и сакате да бидете поекономични. Сепак има и други разлики кои би требало да се разгледаат ако размислувате кој би бил идеалниот избор за Вашиот следен проект.

Прочитај повеќе