Сите блог статии

Дали свадбените покани се навистина важни?

Ако планирате свадба и работите на Вашиот буџет, веројатно знаете дека свадбите се скапи. Откако ќе резервирате локација, декорација, шминка, фризура и музика, веќе почнувате да се прашувате дали се потребни и свадбени покани.Краткиот одговор е: ДА!

Прочитај повеќе

22 клучни лого-прашања кои треба да му ги поставите на Вашиот дизајнер или клиент

Комуникацијата знае да биде и тешка работа. Дури и кога разговараме на ист јазик не секогаш се разбираме. Кога се работи за дизајн на лого, и дизајнерите и клиентите имаат многу за објаснување, ама нема да ги добиете сите одговори ако не ги поставите вистинските прашања.

Прочитај повеќе

Рекламирање на отворено: Создадете ефективен маркетинг со улични кампањи

Како да го зголемите маркетинг влогот а истовремено да им понудите извонредно искуство на потенцијалните клиенти? Рекламирајте се на отворено и оставете ги улиците да ја завршат работата за Вас.

Прочитај повеќе