Блог статии од месец Јуни, 2021

Дали свадбените покани се навистина важни?

Ако планирате свадба и работите на Вашиот буџет, веројатно знаете дека свадбите се скапи. Откако ќе резервирате локација, декорација, шминка, фризура и музика, веќе почнувате да се прашувате дали се потребни и свадбени покани.Краткиот одговор е: ДА!

Прочитај повеќе