Блог статии од месец Август, 2021

Препорачано

Дизајнирање флаери: Идеи за успех на Вашиот бизанис

Сте се запрашале некогаш која е разликата од успешен и неуспешен флаер? Епа, сè е во дизајнот. Успешните флаери имаат елементи кои го привлекуваат погледот. Всушност, токму преку такви флаери може да ги постигнете Вашите маркетинг цели за најкраток можен рок.Но, за флаерите правилно да си ја завршат својата работа, мора да научите неколку трикови.

Прочитај повеќе

Како дигиталното печатење ја менува модната индустрија

Брзата мода се заснова на високо профитабилен бизнис модел кој е базиран на реплицирање на новите трендови и дизајни, и нивно масовно производство по ниски цени. Брзата мода е одговорна за загадувањето – користењето на синтетички материјали, искористување на работна сила и форсирање на краткотрајни модни трендови пред класичниот стил...

Прочитај повеќе

6 Причини печатениот маркетинг да биде Вашата НЕТРАДИЦИОНАЛНА стратегија

Денес, за разлика од претходно, кога ќе го спомнеме терминот „нетрадиционален маркетинг“ мислиме на печатен маркетинг. Фасцинира фактот дека дојдовме до точка каде дигиталниот свет не е повеќе нова, непозната средина, туку традиционална.

Прочитај повеќе