Блог статии од дигитално печатење

Предности на дигитално печатените маици

Дигитално печатење маици е нов вид печатење кое нуди алтернатива на традиционалниот скрин метод и можност за создавање уникатно дизајнирани маици кои ќе го претстават Вашиот бизнис во најдобро светло...

Прочитај повеќе

Како дигиталното печатење ја менува модната индустрија

Брзата мода се заснова на високо профитабилен бизнис модел кој е базиран на реплицирање на новите трендови и дизајни, и нивно масовно производство по ниски цени. Брзата мода е одговорна за загадувањето – користењето на синтетички материјали, искористување на работна сила и форсирање на краткотрајни модни трендови пред класичниот стил...

Прочитај повеќе

Која е разликата помеѓу офсет и дигиталното печатење

За многумина разликата помеѓу дигитално и офсет печатење е тоа што дигиталното печатење е подобро за помал број примероци, додека офсет ако печатите голем број примероци и сакате да бидете поекономични. Сепак има и други разлики кои би требало да се разгледаат ако размислувате кој би бил идеалниот избор за Вашиот следен проект.

Прочитај повеќе