Блог статии од дигитално печатење

5 печатени маркетинг идеи да ја победите конкуренцијата

Во оваа дигитална доба, каде сите сме преплавени со информации за брендови и продукти, важно е да се најде начин да се победи конкуренцијата. Не само што треба да се привлечи вниманието на публиката покрај целата маркетинг бука која владее во онлајн и офлајн светот, туку треба и да се охрабри да се заинтересираат за Вашиот продукт или услуга и да с

Прочитај повеќе

5 Причини зошто да се определите за печатење со златна боја

Во ова време на дигитализација потребано е да се истакнеме пред другите на еден необичен и поуникатен начин. Златото отсекогаш била особено вреднувано, и ако се користи за рекламација на вашиот бизнис, може да го однесе на повисоко ниво. Златната боја дава елеганција и класа и го истакнува вашиот брен, а најважно, не ви го цеди џебот.

Прочитај повеќе

Зошто треба да се свртете кон флуоресцентно печатење

Дали вашите клиенти сакаат да додадат дополнително значење на следното офсет печатење? Ако е така, може да ги потсетите дека додавањето на флуоресцентно мастило при нивното наредно печатење е како додавање сончева светлина на сликите.

Прочитај повеќе