Блог статии од печатени материјали

6 Причини печатениот маркетинг да биде Вашата НЕТРАДИЦИОНАЛНА стратегија

Денес, за разлика од претходно, кога ќе го спомнеме терминот „нетрадиционален маркетинг“ мислиме на печатен маркетинг. Фасцинира фактот дека дојдовме до точка каде дигиталниот свет не е повеќе нова, непозната средина, туку традиционална.

Прочитај повеќе

Дизајнирање флаери: Идеи за успех на Вашиот бизанис

Сте се запрашале некогаш која е разликата од успешен и неуспешен флаер? Епа, сè е во дизајнот. Успешните флаери имаат елементи кои го привлекуваат погледот. Всушност, токму преку такви флаери може да ги постигнете Вашите маркетинг цели за најкраток можен рок.Но, за флаерите правилно да си ја завршат својата работа, мора да научите неколку трикови.

Прочитај повеќе

9 најчести печатени маркетинг грешки и како да ги избегнете

Кога започнувате нов бизнис треба да размислете за инвестирање во маркетинг. Од визит-карти до брошури, од постери до постови на социјални медиуми, важно е да се искористат сите опции кои се на располагање. Додека, најголемиот фокус е на дигиталниот маркетинг, сепак кампањите со печатен маркетинг се сè уште ефективни...

Прочитај повеќе