Блог статии од промотивни материјали

Предности на дигитално печатените маици

Дигитално печатење маици е нов вид печатење кое нуди алтернатива на традиционалниот скрин метод и можност за создавање уникатно дизајнирани маици кои ќе го претстават Вашиот бизнис во најдобро светло...

Прочитај повеќе

10 причини зошто печатењето маици е добро за Вашиот бизнис

Погледнете наоколу и разгледајте колку маици рекламираат одреден бренд. Ќе најдете премногу, почнувајќи од Адидас, Најк, Ралф Лорен, па се до маици со брендот од фирмата во која работат тие што ги носат. Овие компании го креваат стандардот за рекламирање на повисоко ниво, со интересниот дизајн на своите маици...

Прочитај повеќе

Предности на рол-банерите за промоција на Вашиот бренд

Во денешно време, од суштинско значење е за секој бизнис да ги искористи најдобрите маркетинг техники за реклама на сопствениот бренд и да го привлече вниманието на клиентите. Додека, дигиталниот маркетинг е одличен начин за привлекување внимание, не смееме да заборавиме дека и традиционалниот маркетинг си има свои предности.

Прочитај повеќе