Популарни блог статии

Предности на дигитално печатените маици

Дигитално печатење маици е нов вид печатење кое нуди алтернатива на традиционалниот скрин метод и можност за создавање уникатно дизајнирани маици кои ќе го претстават Вашиот бизнис во најдобро светло...

Прочитај повеќе

Како дигиталното печатење ја менува модната индустрија

Брзата мода се заснова на високо профитабилен бизнис модел кој е базиран на реплицирање на новите трендови и дизајни, и нивно масовно производство по ниски цени. Брзата мода е одговорна за загадувањето – користењето на синтетички материјали, искористување на работна сила и форсирање на краткотрајни модни трендови пред класичниот стил...

Прочитај повеќе

10 причини зошто печатењето маици е добро за Вашиот бизнис

Погледнете наоколу и разгледајте колку маици рекламираат одреден бренд. Ќе најдете премногу, почнувајќи од Адидас, Најк, Ралф Лорен, па се до маици со брендот од фирмата во која работат тие што ги носат. Овие компании го креваат стандардот за рекламирање на повисоко ниво, со интересниот дизајн на своите маици...

Прочитај повеќе