Блог статии што го содржат тагот бизнис

10 причини зошто Ви се потребни визит-карти за Вашиот бизнис

И покрај целиот технолошки напредок, визит-картите сè уште се незаменливи. Повеќето сопственици на компании, во својот џеб чуваат визит-карти кои ги даваат на потенцијални клиенти секогаш кога ќе видат можност. Корисно е да имате визит-карта при рака за време на семинари, состаноци или други настани поврзани со Вашиот бизнис.

Прочитај повеќе

Предности на дигитално печатените маици

Дигитално печатење маици е нов вид печатење кое нуди алтернатива на традиционалниот скрин метод и можност за создавање уникатно дизајнирани маици кои ќе го претстават Вашиот бизнис во најдобро светло...

Прочитај повеќе

6 Причини печатениот маркетинг да биде Вашата НЕТРАДИЦИОНАЛНА стратегија

Денес, за разлика од претходно, кога ќе го спомнеме терминот „нетрадиционален маркетинг“ мислиме на печатен маркетинг. Фасцинира фактот дека дојдовме до точка каде дигиталниот свет не е повеќе нова, непозната средина, туку традиционална.

Прочитај повеќе