Блог статии што го содржат тагот печатени материјали

Препорачано

Дизајнирање флаери: Идеи за успех на Вашиот бизанис

Сте се запрашале некогаш која е разликата од успешен и неуспешен флаер? Епа, сè е во дизајнот. Успешните флаери имаат елементи кои го привлекуваат погледот. Всушност, токму преку такви флаери може да ги постигнете Вашите маркетинг цели за најкраток можен рок.Но, за флаерите правилно да си ја завршат својата работа, мора да научите неколку трикови.

Прочитај повеќе

6 Причини печатениот маркетинг да биде Вашата НЕТРАДИЦИОНАЛНА стратегија

Денес, за разлика од претходно, кога ќе го спомнеме терминот „нетрадиционален маркетинг“ мислиме на печатен маркетинг. Фасцинира фактот дека дојдовме до точка каде дигиталниот свет не е повеќе нова, непозната средина, туку традиционална.

Прочитај повеќе

Предности на рол-банерите за промоција на Вашиот бренд

Во денешно време, од суштинско значење е за секој бизнис да ги искористи најдобрите маркетинг техники за реклама на сопствениот бренд и да го привлече вниманието на клиентите. Додека, дигиталниот маркетинг е одличен начин за привлекување внимание, не смееме да заборавиме дека и традиционалниот маркетинг си има свои предности.

Прочитај повеќе