Печатење чадори GRAND

Printing Umbrellas: Grand

ОПИС

Чадор со автоматско отварање, 8 сегменти и дрвена рачка.

ЦЕНА:

310 ден. + ддв

БОЈА:

бела, сива, жолта, зелена,
црвена, плава, тегет и црна

ИЗРАБОТКА:

Сито или дигитален печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ