Печатење чадори LILY

Printing Umbrellas: Lily

ОПИС

Мал компактен чадор со рачка во 3 сегменти.

ЦЕНА:

260 ден. + ддв

БОЈА:

црвена, црна и тегет.

ИЗРАБОТКА:

сито или дигитален печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ