Печатење чаши

ОПИС

Сублимациски шољи со можност за принт по цела површина

ЦЕНА:

150 ден.+ддв.

ВИД НА ПЕЧАТ

FULL колор печат 

КОЛИЧИНА

50 парчиња минимум

МЕНИ