► Промотивен рекламен материјал ► Ѕиден часовник SILVI
 

Ѕиден часовник SILVI

ОПИС

Ѕиден часовник со тик ток систем. Без вклучена АА батерија. Со можност за брендирање.

ЦЕНА:

350 ден. + ддв (без печатење)

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

10

МЕНИ