Печатење дуксери: EPSILON

Printing Hoodies: Epsilon

ОПИС

UNISEX дуксер на закопчување со патент, качулка и преден џеб.

ГОЛЕМИНИ:

S, M, L, XL, XXL

ЦЕНА:

Прашај

БОЈА:

Црна, тегет, сива.

ИЗРАБОТКА:

Везење, сито или дигитален печат

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ