Печатење нотеси:
ЕCО NOTE

ОПИС

Еко биоразградлив нотес со биоразградливо пенкало. Содржи обележувачи (лепенки) во боја.

Корицата е погодна за UV печатење во сите бои.

Димензија: 
13 x 18 x 1.0 cm

БОЈА

сина и црвена.

ЦЕНА:

110 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ