Печатење нотеси:
ECO POLO A5

ОПИС

Нотес со 160 страници од рециклирана хартија и тврд повез во картон.

Содржи лента за обележување страни и еластична лента во бојата.

Димензија: 
А5  14,8 x 21 см

БОЈА

Натур боја. Лента за обележување во зелена и црвена боја

ЦЕНА:

180 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ