► Рекламен материјал  ►  Приврзок EFES

Печатење приврзоци EFES

ОПИС

Пластичен привезок со LED лампа и отварач за шише.

БОЈА

Црвена, плава и црна 

ЦЕНА

50 ден. + ддв

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

50 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ