Printing Flyers: A3 Format

Двострано печатење 50 флаери

A3 за 1.550 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

420мм х 297мм

ХАРТИЈА

135гр. сјаен кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Двостран колор печат

ИЗРАБОТКА

Превиткани до А4 формат (4 страни А4 формат).
Превиткани на три дела (триплет).

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕЕДНОСТРАНИ  A3 ФЛАЕРИДВОСТРАНИ A3 ФЛАЕРИ
50 примероци1.150 ден.
•нарачај•
1.550 ден.
•нарачај•
100 примероци2.300 ден.
•нарачај•
3.100 ден.
•нарачај•
2000 примероци8.500 ден.
•нарачај•
10.800 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА ДРУГА КОЛИЧИНА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ ФОРМАТ

МЕНИ