Printing Flyers: A5 Format

Двострано печатење 100 флаери

А5 за 725 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

210мм х 148мм

ХАРТИЈА

135гр. сјаен кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Двостран колор печат

ИЗРАБОТКА

Можност за превтиктување на пола.

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕЕДНОСТРАНИ  А5 ФЛАЕРИДВОСТРАНИ А5 ФЛАЕРИ
100 примероци550 ден.
•нарачај•
725 ден.
•нарачај•
200 примероци1.100 ден.
•нарачај•
1.400 ден.
•нарачај•
500 примероци2.750 ден.
•нарачај•
3.800 ден.
•нарачај•
2000 примероци7.500 ден.
•нарачај•
8.500 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА ДРУГА КОЛИЧИНА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ ФОРМАТ

МЕНИ