Printing Flyers: A6 Format

Двострано печатење 100 флаери

А6 за 450 ден. +ДДВ 

ДИМЕНЗИЈА

105мм х 148мм

ХАРТИЈА

135гр. сјаен кунздрук

ПЕЧАТЕЊЕ

Двостран колор печат

НАЈЧЕСТО БАРАНИ КОЛИЧИНИ

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕЕДНОСТРАНИ  А6 ФЛАЕРИДВОСТРАНИ А6 ФЛАЕРИ
100 примероци400 ден.
•нарачај•
450 ден.
•нарачај•
200 примероци590 ден.
•нарачај•
775 ден.
•нарачај•
500 примероци1.300 ден.
•нарачај•
2.000 ден.
•нарачај•
2000 примероци5.500 ден.
•нарачај•
7.500 ден.
•нарачај•
Цените се без 18% ДДВ

ЗА ДРУГА КОЛИЧИНА, ВИД НА ХАРТИЈА ИЛИ ФОРМАТ

МЕНИ