Печатење освежувачи

ЦЕНА:

Прашај за цена

ИЗРАБОТКА:

По избор од веќе постоечки форми

ПЕЧАТ

еднострано или двострано печатење

АРОМИ:

ванила, кокос, јагода, јаболко, океан, пино-бор, пинаколада, базока, егзотик, тропик, лимон, банана, лаванда...

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

100

МЕНИ