Плстична футрола GILBEROS 

ОПИС

Пластична футрола за 6 картици со RFID заштита.

Димензија: 6.2 x 9.5 x 1.0 см.
Тежина: 30g.

БОЈА

Црна, сребрена и бела.

ЦЕНА:

97 ден. + ддв.

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

20

МЕНИ