Гумени алки

ОПИС

Печатење на гумени алки за настани

ЦЕНА:

25 ден. + ддв (без печатење)

ПЕЧАТ

еднострано

БОЈА:

По избор.

МИНИМУМ КОЛИЧИНА

100

МЕНИ