Печатење нотеси
INDEKS A5

ОПИС

Нотес со тврда корица, еластична лента преку корицата и обоени рабови на краевите на листовите во бојата на виножитото.

Корицата е погодна за UV печатење во сите бои.
Книжен блок од 200 страни на 80гр. хартија со линии за белешки.

Димензија: 
А5 14,8 х 21см

БОЈА

црвена 

ЦЕНА:

230ден.   200ден.+ ддв

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран).

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

20

МЕНИ